Şahabettin İlkokulu
Şahabettin Mahallesi No42 Hınıs/Erzurum

Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

MİSYON

Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :normal

normal

09:00/14:30

soba

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Sobalı

Servis Bilgisi

Okulumuzda öğretmen servisi bulunmamaktadır. Ancak mahallemizden geçen farklı okulların öğretmen servisi kullanılabilmektedir.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe merkezine 17 km il merkezine 150 km uzaklıktadır. Ana yol üzeri bir köydür.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Erzurum´un Hınıs ilçesine bağlı olan mahallede yaklaşık 25 hane ve 200 e yakın sakini bulunmaktadır. Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanmaktadır.